Siivouspalvelut

Kotisiivous

  • Ylläpitosiivoukset
  • Perussiivoukset
  • Ikkunoiden pesu
  • Mattojen, kokolattiamattojen, verhoiluiden, sohvien, patjojen yms. muiden pesu tehokkaalla ja luontoa säästävällä painehuuhtelulaitteella sekä höyrypesurilla
  • Pyykkihuolto

Kerromme mielellämme lisää kotisiivouspalveluistamme. Ota yhteyttä kotisiivouslomakkeella tai soita meille puh. 044 012 3453. Laaditaan yhdessä kotisiivouspalveluohjelma, joka sopii juuri Teidän tarpeisiinne.

Ahkerat ja iloiset työntekijämme tuovat puhtauden ja raikkaan tuoksun kotiisi. Tarjoamme laadukasta ja ammatillista siivouspalvelua ammattikäyttöön tarkoitetuilla välineillä. Palvelumme on kokonaisvaltaista ja se kattaa kaikki kodinhoitoon sisältyvät palvelut. Käytössämme on tekstiili- ja höyrypesuri, vesisuodatusimuri sekä lattianhoitokone. Teemme myös lattiavahauksia ja kiillotuksia.

Siivousvälineet

Tekstiilipesuri

Monipuolinen tekstiilipesuri toimii hellävaraisella, laadukkaalla ja luontoa säästävällä painehuuhtelumenetelmällä. Sopii tekstiili- ja kovien pintojen puhdistamiseen. Syvä puhdistaa matot, petauspatjat, patjat ja huonekalutekstiilit helposti ja nopeasti. Pesuri pesee pois myös vaikeat tahrat ja pinttyneen lian. Enää ei tarvitse kuljettaa mattoja pesulaan. Käsitellyt pinnat kuivuvat hetkessä.

Lattianhoitokone

Teemme myös lattiavahauksia

Höyrypesuri

Tällä menetelmällä puhdistuvat ja desinfioituvat esimerkiksi kangassohvat, sänkyjen runko- ja petauspatjat sekä autojen penkit. Painehöyry irrottaa lähes mahdottomankin rasvan ja lian, imee lian pois sekä desinfioi ja ehkäisee pölypunkkeja. Höyrypesurilla voidaan käsitellä kovia ja kuumuutta kestäviä pintoja kuten kaakelit, saunat, uunit eli lähes kaikki kodin materiaalit. Pesuaineita ei tarvita, joten tämä sopii loistavasti myös allergiakoteihin.

Vesisuodatusimuri

On ihanteellinen ratkaisu allergia koteihin. Imurissa on vesisuodattimella varustettu pussiton pölynimuri. Vesi sitoo tehokkaasti pienimmätkin pölyhiukkaset, estäen niiden pääsyn huoneilmaan. Tämän ansiosta imurin poistoilma on huoneilmaa puhtaampaa.